Fioler och Delsbodräkter

Vill du synas kostnadsfritt på webben

Vill du synas kostnadsfritt på www.visitgladahudik.se, där det finns ett stort samlat utbud av aktiviteter, sevärdheter, evenemang, boende och matställen i Hudiksvalls kommun? Har du något som passar in i nämnda kategorier? Då har du möjlighet att få egna inloggningsuppgifter till informationssystemet CBIS som vi använder.

Så här går det till

  1. Skicka ett mejl till info@visitgladahudik.se med dina kontaktuppgifter (namn, företag/förening, e-postadress och telefonnummer)
  2. Vi registrerar dig i systemet CBIS
  3. Du får ett mejl från info@visitgladahudik.se som bekräftar att vi registrerat dig
  4. Du får ett mejl från noreplay@citybreak.com med inloggningsuppgifter.
    OBS! Mejlet kan hamna i skräpposten så glöm inte att kolla där om mejlet dröjer
  5. Tänk på att du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp i samband med presentationen. Det är du som ansvarar för att du har rätt att använda bilderna.
  6. Vill ni även synas för den nationella marknaden skriv då även på engelska. Välj "Språk:Engelska" via knappen ovanför rubriken och översätt din text.

Granskning

Vi på Visit Glada Hudik granskar alla inkomna presentationer innan publicering. Vi förbehåller oss rätten att bedöma vad som är av intresse för turistiska ändamål samt eventuellt göra mindre ändringar i texten innan publicering sker.
Vi har som ambition att granska inkomna presentationer så snart som möjligt men i perioder är det högt tryck och då kan det ta lite längre tid. Normalt sett granskar vi inkomna formulär inom 5 arbetsdagar.

När ditt evenemang finns i evenemangskalender finns möjligheten att synas på de tre digitala vägskyltarna.

Har du redan inloggningsuppgifter?

Logga in här: http://cbis.citybreak.com

Dator och webbläsare Google Chrome rekommenderas EJ mobilenhet.

Har du några frågor eller funderingar kontakta oss på telefon 0650-191 00 eller info@visitgladahudik.se

Missa inte