Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Bruksvandring i Långvind

  tors 13 aug

  Följ med på en fascinerande vandring i Långvinds järnbruksmiljö från svensk stormaktstid, med besök i kapell och museum.

  Läs mer
 • Forntidsvandring till Hedningahällan

  lör 15 aug

  Följ med på fascinerande arkeologisk vandring till stenåldersboplatsen Hedningahällan, Enånger.

  Läs mer
 • Svampexkursioner

  lör 5 sep - lör 19 sep

  Följ med på en heldagssvampexkursion, där vi plockar matsvamp, studerar övrig svamp, lär känna igen förväxlingssvamp och lär oss om svampens betydelse för natur och ekologi. Auktoriserad svampkonsulent och lunch ingår.

  Läs mer
 • Blodomloppet i Glada Hudik 9 september 2020

  ons 9 sep

  Gå, lunka eller löp – oavsett hur du deltar så är ditt stöd ovärderligt. Blodomloppet är folkfesten för alla åldrar som lockar tusentals deltagare till Glysisvallen i Hudiksvall. Distanserna är 5 eller 10 km löpning alternativt 5 km promenad. Lilla Blodomloppet är på 800 m för barn upp till 12 år.

  Läs mer
 • MAMMA MIA-hitsen med Johan Stengård

  mån 28 sep

  Succékonserten kommer till Hudiksvall. Johan Stengård tillsammans med Hälsingtuna-Rogsta kyrkokör sjunger musik av ABBA.

  Läs mer
 • Höstmarknad i växthuset hos Forsa Handelsträdgård

  lör 3 okt

  Forsa handelsträdgård bjuder in till marknad med handplockade utställare som säljer lokala produkter som fisk, kött och bröd samt hantverk av god kvalité. Det nyöppnade café håller öppet med bröd och gofika från sitt egna bageri, mustig höstsoppa serveras med nygräddat bröd. Butiken är fylld med inspiration för hem och trädgård samt att konstutställningen håller öppet.

  Läs mer