upplev KUSTEN

Upplev KUSTEN

upplev STADEN

Upplev STADEN

upplev BYGDEN

Upplev BYGDEN

Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Afternoon tea - konsert & kakbuffé!

  lör 21 sep

  Välkomna till Delsbo stationskafé för en hel eftermiddag ägnad åt musik och bakverk! Varannan lördag under hösten kommer vi bjuda in till Afternoon tea med olika inslag av kultur, så på lördag blir det Afternoon tea-premiär här hos oss! På scenen kl 14: IDA & MATHIAS Musik & kakbuffé 120 kr Kaféet har som vanligt öppet 11-16 Hjärtligt välkomna! Ida och Linda med personal ♥

  Läs mer
 • Café Planet: Mer REKO, mindre svinn!

  ons 25 sep

  Johanna Hildingsson från Ystegårn presenterar den lokala REKO-ringen, koordinator Gunilla Johansson, Stockholm, förklarar Food2change - en ideell förening som omvandlar svinn till matkassar, en verksamhet som nu sprider sig över landet - samt surdegsbagaren Dorothea Güth som berättar om sin Tillitsbutik här i Hudiksvall. En fullmatad kväll:) Medlemmar gratis, 20 kr för övriga. Tag med dig vänner o bekanta, lyssna, fråga och fika med oss i pausen!

  Läs mer
 • Vernissage Romska smycken

  fre 27 sep

  Den 27e september 2019 öppnar Hälsinglands museum utställningen Romska smycken – Hantverk, tradition och ett sätt att leva.

  Läs mer
 • Pubkväll med The Entertainments

  fre 27 sep

  Entré 150:- 18 års gräns Mat från kl. 18 Fullständiga rättigheter Även trubaduren Åke ”fä” Jonsson uppträder

  Läs mer
 • Skaldjurskvällar på Strandpiren

  lör 28 sep

  Skaldjurshelg 27-28 september

  Läs mer
 • Bjuråkers Bygdegård:Grovdöppa mä finlir

  lör 28 sep

  Vi på Bricka får besök av Bengan Jansson och Janne Krantz som har lovat oss en kväll vi sent ska glömma!! Boka biljett genom att ringa tel:070-5544848 Varmt välkommen!!

  Läs mer