Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund
Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund
Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund
Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund
Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund
Datum: 12 Augusti

Träna med Cirkus Cirkör i Iggesund

Göra Evenemang Idrott & Tävlingar

Fr. 550 SEK

Vill du träna med Cirkus Cirkör? UNDER EN VECKA (fem dagar) undervisas du av pedagoger från Cirkus Cirkör som hjälper dig att utmana dig själv. Samtidigt har du kul tillsammans med andra. En trygg pedagog hjälper dig att göra det till synes omöjliga möjligt. Kursveckan avslutas med att deltagarna

Vill du träna med Cirkus Cirkör?
UNDER EN VECKA (fem dagar) undervisas du av pedagoger från Cirkus Cirkör som hjälper dig att utmana dig själv. Samtidigt har du kul tillsammans med andra. En trygg pedagog hjälper dig att göra det till synes omöjliga möjligt. Kursveckan avslutas med att deltagarna gör en uppvisning för familj och vänner. Allt du behöver är träningskläder (mjuka kläder), gymnastik- eller träningsskor, vattenflaska och en hårsnodd (om du har långt hår). Kurserna riktar sig till barn och ungdomar, från 7 år. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser.


Var - när - hur?
Kursdatum: 12-16 augusti 2024
Plats: Iggesunds Folkets Hus
Kursen kostar: 550 kronor (Anmälan gäller först när kursavgiften är betald)
Fyll i formuläret nedan så skickar vi dig anmälningsblanketten!

Gruppindelning:
7-9 år klockan 09.00-10.30
10-12 år klockan 11.00-12.30
13-15 år klockan 13.30-15.00

Träna med Cirkus Cirkör
Planera in sommarens roligaste vecka redan nu - Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné Träna med Cirkus Cirkör. Barnen får träna tillsammans, möta nya vänner och testa nya saker. Inga förkunskaper krävs, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på och grupperna är åldersindelade. Cirkusträningen är för deltagare mellan 7–15 år.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. Du får prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus.

Träna med Cirkus Cirkör är ett samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör.

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Måndag 12 Augusti 09:00 - 15:00 Iggesunds Folkets Hus