GammelSvantes
Svantes Villa
Svantes Villa kök
Bakstugan
Bakstugan kök
Lillstugan
Storstugan
Svantes VIlla bad
Utsikt Bakstugan
Härbret
Härbet
Härbret
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
www.svantes.se
Bo

Svantes Stugor i Delsbo

Hos Svantes stugor hittar du alltifrån enkla prisvärda stugor till större timmerhus med det mesta man kan behöva under en vistelse i Dellenbygden.

GammelSvantes
Ett rejält timmerhus på ca 230 m2 med bl.a. kök, vardagsrum, och fyra sovrum. Köket är fullt utrustat med bl.a. kylskåp, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare och nödvändig köksutrustning. Vardagsrum med bl.a. TV, DVD och vedkamin. Toalett och dusch på entréplan, toalett på övre våningen, dusch med bubbelpool och bastu i källarplan. Tvättstuga med tvättmaskin och strykutrustning. Lusthus, utemöbler och grill. Stor tomt.

Svantes Villa
100 m2 stort med matplats, vardagsrum och två sovrum med vardera två sängar. Köket är fullt utrustat med bl.a. kylskåp/frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare och nödvändig köksutrustning. Vardagsrum med bl.a. TV, DVD och vedkamin. Toalett och dusch.

Bakstugan
55 m2 stor med kök och två sovrum med vardera två sängar. I köket finns bl.a. kylskåp med litet frysfack, spis med ugn, kaffebryggare, mikro och nödvändig köksutrustning samt vedkamin. I ett sovrum finns TV och radio. Stugan har toalett och dusch.

Härbret
55 m2 stort, har ett allrum med pentry (bänkspis & kylskåp, kaffebryggare, brödrost), TV och bäddsoffa för två personer. Ett sovrum med två sängar finns på övervåningen. Stugan är eluppvärmd och har toalett och dusch.

Storstugan
25 m2 stor, ett allrum med pentry (kylskåp, bänkspis, kaffekokare och brödrost). Ett sovrum med tre sängar. Stugan har elvärme.

Samt 3 stugor med 2 bäddar och pentry. Servicebyggnad med dusch/WC och tvättmaskin.
Friluftsbad och fiske. Naturskönt läge med närhet till skog och sjö.