Stugan och bastun
Fiskeläge
Matplats
Soldäck
Dusch och tvättmaskin
Vedeldad bastu
Yogagroda i rabatt
Bastuns veranda
Sandstranden i Storsand
Soluppgång över havet
Inglasat rum för avslappning, meditation och yoga
Köket
Vardagsrummet
Launchen på verandan
Widsurfa
Sittlavarna i bastun
Bo Stugor och Privat boende Privat boende - Stugor & lägenheter

Stuga Widevallen i mysiga Lakbäck vid havet

Här kan du njuta av lugnet nära havet, tjärnen och skogen. Bäcken rinner intill tomten som rymmer en stuga med fyra rum och kök, ett uterum för yoga och meditation, en vedeldad bastu, soldäck och flera sittgrupper.

Familjens sommarpärla "Widevallen" hyrs ut de veckor då vi själva inte kan vara där. Stugan ser liten ut från vägen, men rymmer mer än man tror. Här finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och ett sovrum med en 120-säng. I vardagsrummet finns soffa, fåtöljer och matplats. I det lilla köket finns spis, ugn, mikro, kyl och frys. Kolgrill finns ute.

Max 5 personer kan bo i stugan då toaletten inte klarar mer (förbränningstoalett). I badrummet finns även dusch och tvättmaskin.

Stugan, liksom hela Widevallen, är rökfri! Den har internet. Den rekommenderas inte för allergiker då stugans ägare har katt som ofta bor här. Den som hyr får själv ta med sängkläder och handdukar inklusive kökshandduk.

Tomten ligger bara ett stenkast från tjärnen där man kan bada från en mindre strand - perfekt i samband med bastubad! Det är bara fem minuters promenad till den stora sandstranden i stugområdet. Härifrån kan du surfa eller paddla iväg ut på öppet hav eller längs kusten. På tomten finns gott om träd som skapar avskildhet och bjuder på fågelsång och ett rikt djurliv.

I området finns förutom havet, tjärnen och skogen både fotbollsplan, tennisbana, paddelbana samt fina vandringsleder.

Till Lakbäck, Storsand är det ungefär 2 mil (30 minuter med bil) från Hudiksvall.

Bokning sker till stugans ägare Anna-Karin, tel. 070-535 50 59.