Hus/stuga i Strömbacka.
Bo Stugor och Privat boende

Stuga i Strömbacka, Bjuråker

Stuga i Strömbacka, Bjuråker Hudiksvalls kommun
Beläget ostört i skog och invid sjö.

Denna stuga hyrs ut främst under sommarperioden.

Trevlig stuga med fin utsikt och intill sjö! Nyrenoverat och mycket fräscht! Stor tomt med sjöutsikt i tre väderstreck. Här har ni nära till natur, fiske och sjöbad. Bad 150 m. Fiske 150 m. Möjlighet till svamp- och bärplockning i skog under säsong. Stort kulturutbud i närregionen.
Närmaste granne 500 m.
Livsmedelsaffär, närmaste i Friggesund, ca 12 km. 25 km till Delsbo Forngård. 15 km till Bjuråkers Forngård.
Bostadshus ca 85 kvm. Här finns ett sovrum m. dubbelsäng och ett till sovrum(med 2 enkelbäddar). I övrigt 2 andra extrasängar att tillgå, som kan placeras på ett sovloft. Soffgrupp i vardagsrum o TV med lokalkanaler. WC och dusch. Öppen spis i vardagsrum. Kök väl utrustat, med porslin för 10 pers. Elspis/ugn, kyl, frys, diskmaskin i kök. Elvärme i alla rum. Varm o kallvatten. Tillgång till grill och utemöbler. Tillgång till roddbåt och det finns en fiskrensningsplats nere vid sjön.
Totalt antal bäddar: 6
Veckobyte på lördagar kl.12.00. Dygnsvis klockan 12.00.
Pris: 6700:-/per vecka. 1500:- /per dygn

Rök- och djurfritt inomhus! Ej handikappvänligt! Gäster tar med egna handdukar och sänglinne.
Obs! Städningen av denna stuga, sköts av stugvärden och ingår i priset!

Extra info! Detta hus var med på SVT:s
tv-serie "Allt för Sverige", som sändes under hösten 2012. Under sommaren 2012 spelades serien in, när 10 amerikaner besökte Sverige för att deltaga i en tävling.
Alla deltagande i tävlingen hade/har sina släktrötter i Sverige. Vilket de hade chansen att utforska mera kring, under resans gång. Vinnaren i tävlingen, fick slutligen träffa sin släkt i Sverige.
Den som hade sina rötter i Hälsingland var Debra Sisneros, från Minnesota. Hon fick besöka denna plats och hus i vackra Strömbacka, där hennes anfäder från Sverige, en gång bodde!

Kolla in SVT:s webbplats, för bilder och info om tv-programmet; "Allt för Sverige"