Konferens Hölick Havsresort och Spa
Konferens Hölick Havsresort och Spa
Konferens Hölick Havsresort och Spa
Konferens Hölick Havsresort och Spa
Göra Grupp & Konferens Konferens

Naturnära konferens på Hölick Havsresort och Spa

Vi erbjuder en totalupplevelse inte långt från Hudiksvall men ändå mitt i en ekopark längst ut i skärgården.

Vad sägs om att glida ner i en rykande varm utomhus-jacuzzi då det samtidigt är isande kallt i luften. En kall öl och en stjärnklar himmel väntar på dig.

På dagen finns vår karga och vackra natur. En vandring längst ut på vackra Hornslandsudde är som en vandring längst ut på Fårö eller som i fjällen. Det är inte ovanligt att du får sällskap av havsörn.

Våra boendealternativ är också storslagna - de arkitektritade lagunen-husen med sin design; öppenspis, utomhusjacuzzi och avskildhet eller våra väldigt trevliga hotellstugor i New England stil. Havet, ekoparken och sandstränderna omger vårt område. De ljud man hör är naturens egna; brusande hav, en tornfalk i skyn eller bara tystnaden.

Våra konferenslokaler finns placerade vid vårt nybyggda, unika pool- och spaområde. Målsättningen är att ge våra gäster en inspirerande och kreativ miljö med natur, design och avskildhet i fokus.

Vi samarbetar med driftiga entreprenörer som ordnar aktiviteter efter önskemål, t ex teambuilding, kajakturer eller fiske.

Varmt välkomna!