Vill Ni synas på webben?

Vet du att du kan få egna inloggningsuppgifter till Visit Glada Hudik AB:s informationssystem? Då kan du själv lägga in information om ditt evenemang/boende/aktivitet/restaurang/handel direkt i informationssystemet som sedan visas och marknadsförs på www.visitgladahudik.se (www.scandinavianxperience.se samt evenemangskalendern på www.hudiksvall.se).

Vill Ni synas på webben Foto: Therese Blomdahl-Dahlin

Gör så här:

Skicka ett mail till info@visitgladahudik.se

Ange dina kontaktuppgifter: Namn, förening/företag, Mail och telefonnummer.
När Vi registrerat dig i informationssystemet, CBIS skickas inloggningsuppgifter och lösenord samt en manual som visar hur du går tillväga.

Visit glada Hudik AB förbehåller sig rätten att avgöra vad som är av intresse för turistiska ändamål. Alla presentationer som skapas granskas av Visit Glada Hudik AB innan publicering.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. 0650-19100 eller info@visitgladahudik.se

Du som redan har inloggningsuppgifter, loggar in på denna sida: http://cbis.citybreak.com/

Bokningsbar på webben

Visit Glada Hudik AB erbjuder aktörer inom besöksnäringen att sälja sitt boende/evenemang/aktivitet direkt online via bokningssystemet Citybreak, CB.

Bokning och betalning

Förmedling av boende/evenemang/aktivitet sker online på www.visitgladahudik.se och www.scandinavianxperience.se. Leverantören aviseras via mail vid varje bokningstillfälle.

Gästen betalar sin produkt i förväg, och ersättningen utbetalas till leverantören i efterhand till en provisionskostnad (som dras bort vid bokning).

Är du nyfiken och vill veta mer om bokningsbarhet online via Visit Glada Hudik AB och ber vi er kontakta oss på: Tel: 0650-191 00 eller info@visitgladahudik.se så berättar vi mer.

Läs mer (pdf)

Du som redan är bokningsbar och har inloggningsuppgifter, loggar in på denna sida: https://v2.citybreak.com/login.aspx

Besöksnäringen ökar i vår destination:

Det finns ett stort identifierat behov av att öka antalet bäddar till våra besökare. Boendeanläggningarnas bäddar räcker inte till för att täcka upp behovet. För att fylla efterfrågan behövs flera bäddar under hela året främst under sommarsäsongen men även under andra delar av året. När stora evenemang arrangeras, attraherar det ett större antal besökare. Exempel på några av dessa dragare är, Hudik Cup som arrangeras årligen i juni, SM-Veckan i februari 2017, Söderhamn, Hälsingemarknad m.fl.

De senaste åren väljer en stor del av fjällturisterna att passera vår destination och dessa har ett behov av att övernatta, äta, tanka och nyttja övrig service. Något som bidrar till att öka omsättningen av kapital och ett gyllene tillfälle för Glada Hudik att ta chansen att erbjuda fjällturisterna vårt utbud vid stopp och marknadsföra de upplevelser vi har till dem.  

Visit Glada Hudik AB arbetar för att marknadsföra och locka besökare till vår destination där ett av det viktigaste verktygen är vår digitala plattform där vi i flera digitala kanaler, webbsidor, sociala medier, digitala vägskyltar o.s.v. lyfter och visar upp ett samlat utbud från hela destinationen på www.visitgladahudik.se. Här har alla aktörer som är kopplad till besöksnäringen en chans att kostnadsfritt visa upp sin upplevelse.

Samarbete och samverkan är nyckeln till framgång. Hjälpt till att sprida ,dela och gilla varandra i sociala medier.

Visit Glada Hudik finns på Facebook och Instagram