Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Mulle Meck firar 25 år!

  tors 15 nov - lör 17 nov

  Under hela v. 46 firas Mulle Meck 25 år. Hela veckan, tisdag-lördag öppet kl. 10-16 -25 kr entré till alla -Alla som besöker under veckan får en entrébiljett till lördagens kalas den 17 nov kl.10-16 -Tävling med Mulle Mecks vänner, chans att vinna årskort samt Mulle Mecks nya bok! Torsdag 15 november kl. 17-19 -ernissage på Kulturhuset Glada Hudik Vi ställer ut tavlorna som 4-åringarna har målat under torsdagarna på Mulle Meck Det kommer att bli ett lotteri, vi klipper band och besökarna får frukt och festis. Lördag den 17 november -Träffa Mulle Meck som är hemma och firar -Erbjudanden i butiken Gör din egna "partyhatt" -Vi bjuder på korv, festis och bulle Välkommen till Mulle Mecks mysiga lilla värld. Här mekar vi med riktiga mojänger och molijoxer. Ta en tur med flygplanet eller båten, varför inte en rymdfärd med Mulles raket. Mys med Buffa eller provkör Mulles bil.

  Läs mer
 • Östen med Resten - ”Privat”

  sön 18 nov

  Östen med Resten blir privata! Eller som det i förvirringen på mötet där namnet brainstormades fram, först tolkades som Primat. Efter en stunds heta diskussioner förstod dock alla att det var ”Privat” som den nya showen hade döpts till. Vad kommer vi att få se och höra? Blir det privata delar? – Efter drygt trettio år i branschen är det väl dags att släppa till och visa lite mer, som Östen Eriksson uttryckte det. Men efter ytterligare diskussioner kom resten på (dock inte Östen) att det förmodligen inte borde gå längre än till den korta filmen med Östen i duschen som han hade lagt upp på Facebook.

  Läs mer
 • Musik, Möten och Mat - Novemberblandning

  ons 21 nov

  Kvällens tema i vår programserie Musik, Möten och Mat är minnen från nutid, dåtid och framtid. Husband är Kristoffer Sundman trio med Ulrika Beijer. På Öppen scen uppträder lokala och nyanlända musiker, unga som gamla.

  Läs mer
 • En vintersaga - dansföreställning

  sön 25 nov

  Kulturskolans danselever i årets gnistrande vinterföreställning!

  Läs mer
 • Julshow med Lars Vegas Trio

  tors 29 nov - fre 30 nov

  Sveriges största trio återvänder till scener runt om i landet. Med sin juliga och extravaganta scenshow har de levererat succékonserter inför utsålda hus. Nu kommer de till Hudiksvall! Boka in en sprakande kväll med vänner och kollegor.

  Läs mer
 • Dansa på Näsvikens Bygdegård

  fre 30 nov - lör 1 dec

  Som vinnare i kategorin Årets sångare i Guldklaven 2018 är det med glädje vi tar emot Henrik Sethsson och Casanovas!

  Läs mer