Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Atfernoon tea på The Bell

  sön 31 jul - sön 21 aug

  Första Afternoon tea på The Bell blev succé och nu fortsätter vi varje lördag kl 14-17 med detta klassiska brittiska sätt att umgås.

  Läs mer
 • Allsång på Rogsta Hembygdsgård - Hep Stars

  sön 31 jul

  Hep Stars, Still going strong! Ett av 60-talets allra största pop-grupper i Sverige är än idag mycket populära på våra showscener runt om i landet. Svenne Hedlund med den magiska sångrösten och hans bandmedlemmar stämmer upp i bland annat Cadillac, Sunny girl, I natt jag drömde med flera örhängen. Olle Hillström och Lasse Bladin håller i Allsången.

  Läs mer
 • Quiz på The Bell

  sön 31 jul - sön 16 okt

  Varje måndag kväll från kl 20 erbjuder vi traditionell pubquiz på The Bell.

  Läs mer
 • Båttur med Fia vid Hudiksvalls kust

  mån 1 aug - tis 9 aug

  Följ med på en avslappnad tur mot Saltvik med havet och omgivningarna som inspiration. Ca 2,5-3 tim inkl. guidning. Enklare försäljning ombord. Fasta turer varje vecka i sommar. Plats för 11 personer.

  Läs mer
 • "Kul på vallen" med hemlig gäst - Delsbo Bygdegård - En del av Musik Vid Dellen

  ons 3 aug

  "Kul på vallen" bjuder in till ännu en sommar med Erik Brodén och hans band. I år har Erik uppdaterat sitt band med flera nya namn. Onsdagarna på vallen kommer bli störtskön med hemlig gäst. Kvällarna den 6 juli och 13 juli ingår i i Musik Vid Dellens program

  Läs mer
 • Ride of Hope 2016

  ons 3 aug

  Ride of Hope är Sveriges viktigaste cykellopp. Ride of Hope är Barncancerfondens välgörenhetslopp och det passerar samtliga av Sveriges sex barnonkologiska centra.

  Läs mer