Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Mowgli - vem du än är, var du än är

  lör 16 sep - lör 30 sep

  ”Mowgli” – är en nyskriven musikteater för hela familjen baserad på Kiplings böcker. Den spelas i det storslagna Järnverket i Iggesund med både barn och vuxna i vår ensemble. ”Mowgli” – är en nyskriven musikteater för hela familjen baserad på Kiplings böcker. Den spelas i det storslagna Järnverket i Iggesund med både barn och vuxna i ensemblen. Föreställningen spelas lördag den 16 sept kl. 18.00, sön 17 sept. 14.00. Lördag 23 sept kl. 14.00 och 18.00, söndag 24 kl. 14.00 samt lördag 30 sept. kl 14.00 och 18.00

  Läs mer
 • Hudik Hockey-Väsby IK HK

  sön 24 sep

  Hemmapremiär i Glysishallen

  Läs mer
 • Friluftsfrämjandets vandringsgrupp Motion och gemenskap: Stads-/konstvandring med Lars Berglund, Hälsinglands museum

  ons 27 sep

  Målet för promenaden är en stads/-konstvandring i Hudiksvall. Lars Berglund från Hälsinglands museum ger oss en guidad tur. Vi samlas innan som vanligt vid Västra skolan och startar kl 9:00. Vi fikar - eget fika - innan programmet börjar.

  Läs mer
 • Landet Inuti

  ons 27 sep

  Landet Inuti är en föreställning om mötet mellan den vi är och hade kunnat vara, om svensk landsbygd och queera erfarenheter i skuggan av storstadsnormen.

  Läs mer
 • Kultursoppa på Kulturhuset Glada Hudik 28 september

  tors 28 sep

  Jaerv är en prisbelönt kvintett som sjunger och spelar utåtriktad, energifull och innerlig folkmusik med influenser från pop och jazz. I genuin spelglädje skapar de sina virvlande melodier med såväl instrument som sina fem röster där den varma, breda vokalklangen ger dem en särprägel i svensk folkmusik. JAERV består av: Joel Hagen (flöjt/saxofon, sång), Anders Bergsten (kontrabas, nyckelharpa, sång), Harald Nilsson (gitarr, sång), Markus Gustavsson (fiol, sång) samt Tobias Hedlund (slagverk, sång).

  Läs mer
 • Illusionistens assistent

  lör 30 sep

  Av och med Kalle Nilsson Folkteatern i samarbete med Örebro Länsteater Familjeföreställning från 5 år

  Läs mer