Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Kulturskolans Julföreställningar

  mån 10 dec - tis 18 dec

  Traditionsenligt bjuder Kulturskolan på två julföreställningar. Musik- dans- och dramaelever framträder.

  Läs mer
 • Julmarknad på Westsunds gård i Arnöviken

  lör 15 dec - sön 23 dec

  Välkommen till Westsunds gårds julmarknad. Vårt Fokus denna jul är mat som är lokalproducerad och från noggrant utvalda leverantörer i vår närhet. Vi har bla, nötkött, lammkött hjortkött, älgkött i olika delar och färs Ostkaka, hallouimi, och fantastiskt god hårdost m. kummin från Forsa gårdsmejeri samt Jarse ost. Vi erbjuder även exklusiv försäljning av smakrika ölkorvar av Älg, Björn, Vildsvin och Ren från Naturix i Östansjö, Vallsta. Vi serverar våfflor, kaffe, varmkorv. Betalning sker med kort, swish och kontanter Varmt välkommen!

  Läs mer
 • Invigning av Mulle Meck plurret

  tors 27 dec

  Torsdag 27 december öppnar Mulle Meck plurret på Iggesundsbadet Kl.12.00 inviger kultur- och fritidsnämndens ordförande Nina Burchardt tillsammans med Jens Ahlbom.

  Läs mer
 • Iggesundsrevyn ger X-tra Allt.

  mån 31 dec - sön 27 jan

  På nyårsaftonen är det återigen premiär av Iggesundsrevyn med en rutinerad ensemble, musiker och dansare som ger X-tra Allt.

  Läs mer
 • Trogstaloppet skidor 9 februari 2019

  lör 9 feb

  9 februari 2019

  Läs mer
 • Sjung med Pettson och Findus

  lör 23 feb

  En fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand. När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer.

  Läs mer