Zillah & Totte
23 Apr Svågagården

Zillah & Totte

Evenemang Musik & Underhållning Show

Zillah & Totte bjuder på en föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag, men vad som helst kan hända!

Beskrivning

Världsmästare, Talangvinnare, programledare på TV4 och storsäljande albumartist. Buktalerskan
Zillah och hennes apa Totte är vid det här laget en välkänd duo och en av Sveriges allra mest anlitade artister. Materialets höga kvalitet tillsammans med Zillahs fingertoppskänsla och stora skicklighet som buktalerska, sångerska och komedienn gör Zillah & Totte till en akt i absolut toppklass.
Zillah Andrén var bara 18 år när hon vann Talang 2007 i TV4. Över en natt förändrades livet och Zillah & Totte har sedan dess släppt två bästsäljande musikalbum, uppträtt i närmare tusen föreställningar på små och stora scener runt om i landet, och synts på TV - program som Bingolotto, Sommarkrysset, Faddergalan, Lilla Aktuellt, Singing Bee Celeb mm. 2008 tog de hem titeln Grand Champion of the World i världens största Talangtävling i Hollywood och samma år började den egna talkshowen "AP-TV med Zillah & Totte" sändas på TV4.
Zillah köpte Totte i en leksaksaffär i London som 12 åring och har sedan dess stadigt utvecklat hans kaxiga karaktär till den världsberömda apa han själv anser sig vara idag.
Zillah och Totte på en föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag men vad som helst kan hända. Showen är uppbyggd av olika delar som kan kombineras så att den passar de flesta sammanhang.

Datum (<% occasionResult.length %>)

23 April 10:00 - 17:00