kåsa i soluppgång

Vintermys i Glada Hudik

Vinterns tid är här, med vita böljande landskap och snötyngda grenar på träden. En tid för ett lugnare tempo för många, med mys framför en värmande brasa och tid för varandra. Vintern erbjuder också härliga fartfyllda dagar med gnistrande sol och rödrosiga kinder.

Här i Glada Hudik finns fina möjligheter till härliga dagar med både familj och vänner. I både lugnt och mer fartfyllt tempo. Det finns något för alla smaker. I Hudiksvall kan du uppleva den mysiga småstadskänslan med personliga butiker och närhet till det mesta. Här finns ett levande centrum med varierat utbud av caféer och restauranger med närhet till havet. Upplev de historiska kvarteren i Fiskarstan, med pittoreska hus och kullerstensgator, och Möljens sjöbodar, de vida kända röda båthusen som lyser upp det vita vinterlandskapet.

Strax utanför staden öppnar sig den rika landsbygden upp och erbjuder kulturhistoria och aktiva upplevelser i en härlig kombination. Upplev de ståtliga Hälsingegårdarna med sitt rika kulturarv, flera är öppna även vintertid. Spänn på dig skidorna för en tur på längdskidor längs med fina spår i skogen. Eller ta med dig familj och vänner och ta en utflykt till Hölick och Hornslandet, en strålande vinterdag och njut av vacker natur och en smarrig matsäck.