Träna med Cirkus Cirkör
Datum: 18 Juni - 22 Juni

Träna med Cirkus Cirkör

Göra Evenemang Barn & Familj Läger

Fr. 550 SEK

Vill du träna med Cirkus Cirkör? UNDER EN VECKA (fem dagar) undervisas du av pedagoger från Cirkus Cirkör som hjälper dig att utmana dig själv. Samtidigt har du kul tillsammans med andra. En trygg pedagog hjälper dig att göra det till synes omöjliga möjligt. Kursveckan avslutas med att

Vill du träna med Cirkus Cirkör?
UNDER EN VECKA (fem dagar) undervisas du av pedagoger från Cirkus Cirkör som hjälper dig att utmana dig själv. Samtidigt har du kul tillsammans med andra. En trygg pedagog hjälper dig att göra det till synes omöjliga möjligt.

Kursveckan avslutas med att deltagarna gör en uppvisning för familj och vänner. Allt du behöver är träningskläder (mjuka kläder), gymnastik- eller träningsskor, vattenflaska och en hårsnodd (om du har långt hår). Kurserna riktar sig till barn och ungdomar, från 7 år. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser.

Prisinformation

För 5 dagars kurs med Cirkus Cirkör

Beskrivning

Var - när - hur?
Kursdatum: 18-22 juni 2023
Plats: Iggesunds Folkets Hus
Kursen kostar: 550kr (Anmälan gäller först när kursavgiften är betald)
Fyll i formuläret nedan så skickar vi dig anmälningsblanketten!


Träna med Cirkus Cirkör
Nu är det dags för Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné Träna med Cirkus Cirkör. Aldrig har det varit viktigare att ge barn möjligheten att träna tillsammans, möta nya vänner och testa nya saker. Du behöver inga förkunskaper, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på och grupperna är åldersindelade. Nycirkusträningen är för deltagare mellan 7–15 år.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus.

Träna med Cirkus Cirkör är ett samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör.

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Söndag 18 Juni 09:00 Iggesunds Folkets Hus
Måndag 19 Juni 09:00 Iggesunds Folkets Hus
Tisdag 20 Juni 09:00 Iggesunds Folkets Hus
Onsdag 21 Juni 09:00 Iggesunds Folkets Hus
Torsdag 22 Juni 09:00 Iggesunds Folkets Hus