Dans, Nycirkus/StreetArt, Show
24 Oct Kulturhuset Glada Hudik

Riksteatern: Brats Carnival - Dans, Nycirkus/StreetArt, Show

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Queer cirkuspunk för hela familjen. När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubikskub och akrobatik. En genderbending...

Queer cirkuspunk för hela familjen.

När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubikskub och akrobatik. En genderbending resa som lockar fram din inre diva likväl som en hyllning till konsten att våga vara sig själv. Alla tidigare superhjältar kan slänga sig i väggen – det här gänget kommer garanterat stå överst på listan framöver. Med på Sverigeturnén är också den hyllade svenske skådespelaren och dragartisten Robert Fux!

Prisinformation

Ordinarie 200 kr, medlem dvs. med scenpass 150 kr, ungdom 19 till och med 25 år 100 kr, barn till och med 18 år 60 kr. Hjälp att boka digitala biljetter finns att få på Delsbo bibliotek.

Beskrivning

Briefs Factory syns frekvent på scener i London, Paris, New York och inte minst i Austalien. De turnerar över hela världen och är främst kända för att skapa late night cabaret för en vuxenpublik. Brats Carnival är den föreställning de önskar att de själva kunnat få se när de var barn.
Konstnärligt team

Artister:
Fez Faanana
Mark Winmill
Thomas Worrell
Brett Rosengreen
Louis Biggs
Dylan Rodriguez
Robert Fux

Kostym: Gia Mitchell
Kreativ producent: Josefin Rosales
Producent

Föreställningen är ett gästspel. En produktion av Briefs Factory och Cluster Arts i samarbete med Follow the Rabbit.

Datum (<% occasionResult.length %>)

24 Oktober 19:00 - 20:00