livekonsert
05 Oct Café August

Quilty - Out on the Ocean

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Sea shanties, emigrantvisor, kärleksballader och sånger om storslagna äventyr till havs utgör stommen i detta saltstänkta och tjärdoftande konsertprogram av irländska och skotska folkvisor med Atlanten som fond. Efter framgångarna under 2018 med bejublad Sverigeturné till Quiltys 25-års jubileum sjösätter...

Sea shanties, emigrantvisor, kärleksballader och sånger om storslagna äventyr till havs utgör stommen i detta saltstänkta och tjärdoftande konsertprogram av irländska och skotska folkvisor med Atlanten som fond.

Efter framgångarna under 2018 med bejublad Sverigeturné till Quiltys 25-års jubileum sjösätter Quilty nu sitt nya projekt Out on the Ocean!

Programmet presenteras med Quiltys välkända signum av musikalisk virtuositet, personliga arrangemang och klangfylld stämsång och innehåller allt från svängiga reels, jigs och hornpipes till smäktande känslor och drastisk humor.

Vi planerar för en musik- och pubkväll i Café August, Kulturhuset Glada Hudik

Prisinformation

Ordinarie 250 kr, medlem dvs. med scenpass 200 kr, ungdom till och med 25 år 150 kr. Hjälp att boka digitala biljetter finns att få på Delsbo bibliotek.

Beskrivning

Medverkande

Dag Westling - sång, gitarr, 5 string banjo, tin whistle
Esbjörn Hazelius - fiol, sång, gitarr
Gideon Andersson - bouzouki, mandolin, bodhran, sång
Staffan Lindfors - kontrabas, sång
Konstnärligt team

Dag Westling
Esbjörn Hazelius
Gideon Andersson
Staffan Lindfors
Producent

Quilty Music

Datum (<% occasionResult.length %>)

5 Oktober 19:00 - 21:00