Per Persson & Nya Packet - Hudiksvalls Teater
Datum: 28 Oktober

Per Persson & Nya Packet - Hudiksvalls Teater

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 395 Sek

Per Persson fyller 60 år i år och i mars firades det stort på ett slutsålt Cirkus med en rad av celebra gäster, såsom Lars Winnerbäck, Annika Norlin och Jakob Hellman. Efter en succéartad sommar med fulla hus landet runt var tanken att Persson och hans pack skulle avsluta sommaren på Ystegårn

Per Persson fyller 60 år i år och i mars firades det stort på ett slutsålt Cirkus med en rad av celebra gäster, såsom Lars Winnerbäck, Annika Norlin och Jakob Hellman. Efter en succéartad sommar med fulla hus landet runt var tanken att Persson och hans pack skulle avsluta sommaren på Ystegårn utanför Hudiksvall. Som vi alla vet ställdes detta in pga den tragiska branden där. Därför beslutade sig Persson och hans mannar att boka om giget till Hudiksvalls teater 28 oktober.

Beskrivning

Om Per Persson: När Per Persson lämnade Traste Lindéns Kvintett i slutet på 80-talet kom han att påbörja en resa vilken kom att sätta honom på kartan som en av Sveriges mest skickliga låtskrivare. Bandet han skapade, Perssons Pack, debuterade år 1989 med albumet ”Kärlek och dynamit”. Men mest kända för den breda allmänheten blev de förstås för 1991 års skapelse ”Tusen dagar härifrån”, där en ung Jakob Hellman dyker upp på sång och även spelade in under eget namn. 2020 syntes Persson i Så mycket bättre, där han tillsammans med Plura framförde ”Tusen dagar härifrån” inför en publik bestående av bland andra Jakob Hellman. När Perssons pack år 2014 tackade för sig genom en fullsatt spelning på Nalen fortsatte Persson under eget namn. Men det dröjde inte länge innan suget efter att spela i band åter smög sig på, där och då föddes Per Persson & Nya Packet.

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 28 Oktober 20:00 - 22:00 Hudiksvalls Teater