Lilla jag och drakarnas drottning
Datum: 26 November

Lilla jag och drakarnas drottning

Göra Evenemang Musik & Underhållning Show

Fr. 60

Välkommen på en färgsprakande musikal på Hudiksvalls teater!

Beskrivning

Bland drakar och dragqueens musikal Lilla jag och drakarnas drottning – ett nyskapande möte mellan dragshow, barnteater och konsert!
Bland drakar och dragqueens nya musikal Lilla jag och drakarnas drottning är en unik blandning mellan glamourös dragshow, levande musik och barnteater. Den har sålt ut Konserthuset Stockholm 9 gånger och slagit publikrekord med tusentals besökare på en folkparksturné med 17 stopp runtom hela Sverige, i samarbete med Folket Hus & Parker. Föreställningen är ett spännande äventyr fullt av levande klassisk musik, egenskrivna sånger, fartfyllda rörelser, interaktiv dramatik och fantasifull kostym som engagerar både barn och vuxna. I varje steg av handlingen bjuds publiken in att sjunga, dansa och “kliva in” i berättelsen på olika sätt. Här ryms både lekfullhet och ett viktigt budskap om att våga vara den man är.
Musikalen gestaltas av den kända dragshowartisten och skådespelaren Inga Tvivel (Jan Ericson), ackompanjerad av levande musik. Den är regisserad och skriven av författaren och regissören Petter Wallenberg. Båda har även skrivit sångtexter.

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Söndag 26 November 13:00 - 13:30 Hudiksvalls Teater