musikteater, barn/familj
26 Nov Tingshuset i Delsbo

Lavinne & Rosas skrädderi

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

I Paris bästa skrädderi får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder! Lavinne är jätteduktig på att sy, men ibland glömmer hon bort att Rosa också vill lära sig, men man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!!! En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet...

I Paris bästa skrädderi får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder! Lavinne är jätteduktig på att sy, men ibland glömmer hon bort att Rosa också vill lära sig, men man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!!!

En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet en beställning, och i ett försök att hjälpa sin mamma tar sig Rosa an uppgiften att färdigställa den - men det går inte riktigt som hon tänkt sig…

Prisinformation

Biljetter säljs via biljettlänk här, på Scenkonst Hudiksvalls hemsida och ev. resterande biljetter i entrén samma dag. Hjälp att boka digitala biljetter finns att få på Delsbo bibliotek. 60 kr per person. Föreställningen ges också som skolföreställning i Hudiksvall.

Beskrivning

Lavinne & Rosas skrädderi är en musikalisk familjeföreställning som främst riktar sig till barn i åldern 6 - 8 år, men välkomnar alla som som är nyfikna på hur en fluffig bluffbuffeldubbelduffel ser ut, och vad som egentligen är ett bra paddnamn! Med mycket humor till tonerna av Edith Piafs kändaste melodier berör handlingen barns rätt att utvecklas, bli lyssnade på och uttrycka sin åsikt.
Medverkande

Alice Andersson
Molly Andersson
Linnea Landström
Konstnärligt team

Alice Andersson
Molly Andersson
Linnea Landström
Producent

Linnea Landström (Ett Musikteater)

Datum (<% occasionResult.length %>)

26 November 13:00 - 13:45