lake

Kul med familjen

Glada Hudik är fullt med spännande och kul aktiviteter för hela familjen. Välj mellan fantasifulla upptåg och spännande äventyr. Här hittar du några tips på familjevänliga aktiviteter, men det finns många fler att upptäcka.

Cykla dressin på Dellenbanan
Perfekt utflykt för familjen, cykla genom fin natur, spännande tunnlar och förbi glittrande sjöar. Ta med egen picknick eller köp med er en fikakorg från Stationscaféet.
 
Upptäck Mulle Mecks värld
Hos Mulle Meck finns mycket att upptäcka. Åk på upptäcktsfärd i Mulles flygplan eller snickra i verkstaden.
 
Sportpark i Delsbo och Hudiksvall
Gör snygga trix i dirttrickbanan, åk skateboard eller häng i klätterställningen. I både Delsbo och Hudiksvall finns sportparker med massor av aktiviteter för olika åldrar.
 
Världshäftiga grottor
I vår destination finns två av de längsta grottorna i Europa. Bodagrottorna och Hölickgrottorna. Ett äventyr för hela familjen! Men var försiktig och se vart du sätter fötterna. Bästa tiden att besöka grottorna är juli-oktober.
 
Hitta ut
Ett äventyr för hela familjen är Hitta ut. Ett friluftsprojekt där du med hjälp av en karta eller app ger dig ut på upptäcktsfärd och letar efter checkpoints i naturen. En perfekt aktivitet, tillgänglig när man vill. Och det är helt gratis.