Jag är tid, Jag är rum, Funkisföreställning
Jag är tid, Jag är rum, Funkisföreställning
Jag är tid, Jag är rum, Funkisföreställning
Jag är tid, Jag är rum, Funkisföreställning
15 Oct IOGT-NTO Hudiksvall

Jag är tid, Jag är rum, Funkisföreställning

Göra

Fr. 60

Teaterföreställning för barn och vuxna i alla åldrar och med olika förmågor Av Kollaborativet En upplevelsevandring i ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt, tungt och luftigt i kroppens klanger. Landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans....

Teaterföreställning för barn och vuxna i alla åldrar och med olika förmågor
Av Kollaborativet
En upplevelsevandring i ljus, skuggor, speglingar, mjukt, hårt, skrovligt, kallt, varmt, tungt och luftigt i kroppens klanger. Landskap där kroppen och rummet får hitta en egen rytm att andas tillsammans. Rum att utforska, röras vid, förundras av, förändras i och vibrera mot. Ett nära varande i ett förhöjt nu.

Prisinformation

Entré 60 kr per person
Max 12 barn

Rullstolsplatser finns. Medföljande assistent går in gratis men behöver boka biljett via biljettlänken.

Beskrivning

Jag är tid, jag är rum är ett konstnärligt utforskande och deltagarorienterat projekt inom vilket vi tar utgångspunkt i filosofiska frågeställningar om kropp och varseblivande. Vi har framförallt låtit oss inspireras av fenomenologiskt tankegods formulerat av den franske filosofen Maurice Merleau-Ponty (1908-1961). Inom projektet arbetar vi i nära samarbetsprocesser med barn och unga med funktionsvariationer och deras pedagoger inom specialförskola och grundsärskola. Med dessa samarbeten som grund skapar vi scenkonstnärliga upplevelser med flexibilitet och tillgänglighet, vilka utgår från kroppen och det sinnligt språkande. Vår intention är att var och en ska kunna känna sig som medskapare och att vi ska kunna nå alla, utifrån varierande förutsättningar och förmågor.

Datum (<% occasionResult.length %>)

15 Oktober 13:00 - 14:00