Flygfoto på Båten Hulda som åker mot brygga

Intresseanmälan till Skärgårdsturer sommaren 2023

Längtar du till sommaren? Ta med familjen, vännerna eller din käresta på en båttur och upplev Hudiksvalls härliga skärgård.

Turen med Ms Hulda varar en heldag och avgår från solbryggorna i centrala Hudiksvall till Storhamn på Agön, för att sedan vända tillbaka till solbryggorna i Hudiksvall.

Agön är en ö i Bottenhavet ungefär 30 kilometer sydöst om Hudiksvall och en av de större öarna i Hudiksvalls skärgård, och är ett populärt stopp för båtar och badsugna på sommaren.

Ön hade tidigare ett betydande fiskeläge i Agö hamn, och Agö fyrvar bemannad fram till 1973. Det finns mycket att upptäcka på ön, bland annat vandringsleden som går runt ön, perfekt för en promenad.
På Agön finns flera gästhamnar, gästplatser, grillplatser, toaletter, samt en nybyggd stuga att hyra.

M/S Huldas dagsturer avgår från Hudiksvalls hamn till Agön den 3, 4, 10, 11 juli 2023 kl 9.00 och är åter i Hudiksvalls hamn 17.00.

Båttur, guidning, skärgårdslunch samt fika ingår i priset.

När biljetterna finns tillgängliga att boka skickas ett mail ut till den mailadress som du angett. Där finns information och hur du går tillväga för att boka din båttur.

Begränsat antal platser det är först till kvarn!

Skriv in ditt Förnamn
Skriv in ditt efternamn
Skriv in din e-post adress
Skriv in ditt telefonnummer
Jag samtycker till att Näringslivsenheten i Hudiksvalls kommun samlar in och hanterar mina uppgifter enligt ovan.
Hudiksvalls kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och kompletterande dataskyddsregler. Besök gärna hudiksvall.se/personuppgifter för att läsa mer om kommunens hantering av personuppgifter.