HudikKalaset Flyttar in - Tjuvjakt
Datum: 28 Oktober

HudikKalaset Flyttar in - Tjuvjakt

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 350 Sek

Succén återkommer i höst, HudikKalaset flyttar in på Aktivitetsfabriken Under hösten och vintern gjorde HudikKalaset några succéeartade klubbkvällar med artister som Hooja, LOAM och De vet du på lokala spelställen som Aktivitetsfabriken, Köpmanberget och Kulturhuset men även med en utflykt till

Succén återkommer i höst, HudikKalaset flyttar in på Aktivitetsfabriken

Under hösten och vintern gjorde HudikKalaset några succéeartade klubbkvällar med artister som Hooja, LOAM och De vet du på lokala spelställen som Aktivitetsfabriken, Köpmanberget och Kulturhuset men även med en utflykt till Tänndalen för afterskifestivalen Slutsvängen. Runt 5000 besökare lockades till de olika eventen och flera blev slutsålda. Slutsålt blev även årets festival som sista helgen i juli lockade 6500 besökare till Köpmanberget. Nu har det gått en månad sedan festival och arrangörerna är redo att presentera nya satsningar.

Först ut är inga mindre än Tjuvjakt som kommer till Aktivitetsfabriken 28 oktober för säsongens första HudikKalaset flyttar in. Det blir en hel klubbkväll med DJ och servering. Dörrarna öppnar 22.00 och kvällen avslutas vid 02. Åldersgräns 18 år.

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 28 Oktober 22:00 - 01:00 Aktivitetsfabriken (FD Hiab´s lokaler)