Hudik Cup 2019

För 41 år sedan anordnades Hudik Cup för första gången. I den allra första turneringen 1978 deltog 8 lag. Denna sommar kommer hela 312 lag att delta i Hudik Cup som numera är en av Sveriges största helg-turneringar. Hudik Cup går mot nya rekord i år och vi är både stolta och glada över att ca 4500 fotbollsspelande barn i åldrarna 10-15 år kommer att delta i årets upplaga.

Hudik Cup

Vi är många som ser fram emot fredagen den 14 juni då denna härliga fotbollsfest drar igång. Under cup-helgen beräknas nämligen hela 15 000 personer att besöka Hudiksvall.  En del har rest från Eskilstuna  i söder, andra från Piteå i norr och tillsammans ska vi dela vår fotbollsglädje.

Nytt för i år är att ett aktivitetscenter kommer att arrangeras på Glysisvallen/ishallen under helgen. Där kommer deltagare och medresenärer att kunna prova på olika aktiviteter såsom E-sport, mini fotboll, fotbollstennis m.m.

Strands IF hälsar spelare och ledare välkomna till Hudiksvall med stor glädje! Vår förhoppning är att vi tillsammans skall skapa en spännande och lärorik turnering.