Hudik Cup 2019

För 40 år sedan anordnades Hudik Cup för första gången. I den allra första turneringen 1979 deltog 11 lag. Denna sommar kommer hela 312 lag att delta i Hudik Cup som numera är en av Sveriges största helg-turneringar. Hudik Cup går mot nya rekord i år och vi är både stolta och glada över att ca 5000 fotbollsspelande barn i åldrarna 10–15 år kommer att delta i årets upplaga.

Hudik Cup

Vi är många som ser fram emot fredagen den 14 juni då denna härliga fotbollsfest drar igång. Under cup-helgen beräknas nämligen hela 15 000 personer att besöka Hudiksvall. En del har rest från Eskilstuna i söder, andra från Piteå i norr och tillsammans ska vi dela vår fotbollsglädje.

Nytt för i år är att ett aktivitetscenter kommer att arrangeras på Glysisvallen/ishallen under helgen. Där kommer deltagare och medresenärer att kunna prova på olika aktiviteter såsom E-sport, minifotboll, fotbollstennis m.m.

Strands IF hälsar spelare och ledare välkomna till Hudiksvall med stor glädje! Vår förhoppning är att vi tillsammans skall skapa en spännande och lärorik turnering.

Spelschemat hittar ni på www.hudikcup.se 
Ladda ner vår Hudik Cup app för Android och iPhone, där hittar ni all cupinformation.