Hölick Havsresort och Spa
Hölick Havsresort och Spa
Hölick Havsresort och Spa
Hölick Havsresort och Spa
1.jpg

Hölick Havsresort och Spa / Camping

Längst ut på Hornslandets sydspets, 3 mil öster om Hudiksvall, ligger Hölick Havsresort och Spa.

Det finns få områden som är så vackra och fina att gästa med tält och husvagn som Hölick. Till säsongen 2017 har vi helt nya toalett och duschhus med mycket hög nivå och avskildhet. Vidare har vi nu färdigställt vad vi tror är de finaste allmänna köksutrymmen som går att hitta på en campingplats.

​Under högsäsong kan man köpa till en härlig frukostbuffé som servas på restaurang Verandan med utsikt över havet. Välj att ta din morgonpromenad genom skogen eller längs vägen till Verandan.

​Tid för utcheckning är 12.00.

Hornslandet är en unik del av Sverige. Här samlas rik kulturhistoria med spännande natur. Hornslandet är ett ekologiskt flaggskepp och blev utsedd till en av Sveriges första ekoparker. Besök labyrinter från bronsåldern, handla färsk fisk i det gamla fiskeläget eller kryp ned i Hölicks kilometerlånga urbergsgrottor. Växt- och djurlivet på halvön är variationsrikt, och i omgivningarna kring Hölick kan du se havsörn, älg och Hornslandets vidsträckta sandstränder lockar till bad och fiske. Kommer du med båt väntar vår gästhamn. För stora och små barn ligger havsbaden nära och vill du ta ett glas vin står restaurang Storsands Veranda öppen.