Hästnäs Logi - glamping
Bo Hotell, B&B, Vandrarhem & Camping Bed & Breakfast

Hästnäs Logi - glamping

Vi vill möjliggöra hemester och komfortabel camping vid Norra Dellen i Hälsingland.
Vi erbjuder exklusiva natur- och sjönära övernattningar i ett bekvämt tält inrett med rejäla sängar och sängkläder i äkta linne.
Gäster kan boka cyklar, stand-up paddelboard, kajak och kanot att förgylla sin vistelse med, och vi erbjuder även en lyxig frukostkorg framtagen i samarbete med Farmhouse Delsbo. (Middagsalternativ kan eventuellt finnas vid säsongsstart)
Vi tror att våra gäster uppskattar avskildhet på sin glamping-semester, och detta respekterar vi genom att endast ha ett tält till uthyrning, och på så vis garantera maximal avskildhet.

Vi svenskar är vana semestrare, och behovet av att få ge sig ut på semester är stort. Men med den nuvarande situationen i skuggan av pandemin har vårt semesterbeteende fått ändra på sig. Nu ska man hålla avstånd från andra människor och det nyfunna ordet ”hemestra” har blivit ett begrepp.
Det svenska semesterfirandet befinner sig i en utvecklingsfas, och just nu finns ett behov av avskilt semestrande och bekväm avkoppling i närhet till naturen och att få detoxa från den digitala vardagen. Jag tror att vår mini-glamping är en bra lösning för att fylla de här växande behoven (visserligen finns det möjlighet att ladda mobilen i tältet, i vår solcellsladdare).

Att kunna komma ut mitt i naturen men fortfarande sova ruskigt bekvämt, att så kallat ”glampa”, är ett nytt, uppskattat (av både kropp och själ!) sätt att semestra på, och det känns fantastiskt att få vara med och skapa semesterhistoria!