Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Höstmarknad i växthuset hos Forsa Handelsträdgård - INSTÄLLT

  lör 3 okt

  Forsa handelsträdgård bjuder in till marknad med handplockade utställare som säljer lokala produkter som fisk, kött och bröd samt hantverk av god kvalité. Det nyöppnade café håller öppet med bröd och gofika från sitt egna bageri, mustig höstsoppa serveras med nygräddat bröd. Butiken är fylld med inspiration för hem och trädgård samt att konstutställningen håller öppet.

  Läs mer
 • Delsbo Electric 2020

  lör 17 okt

  Vi är en internationell tävling där studenter bygger batteridrivna rälsfordon och tävlar i energieffektivitet. Fordon från Delsbo Electric har slagit officiella världsrekord varje år under de fyra senaste åren. Den ideella järnvägsföreningen Dellenbanans Vänner anordnar Delsbo Electric och reglerna är i grunden enkla: Deltagarna skall konstruera och framföra ett bemannat spårgående batteridrivet fordon en sträcka av 3,36 km. Det lag som förbrukar minst energi vinner.

  Läs mer
 • Julmarknad i växthuset på Forsa Handelsträdgård - INSTÄLLT

  lör 12 dec

  Forsa handelsträdgård bjuder in till julmarknad med handplockade utställare som säljer lokala produkter som fisk, kött och bröd samt hantverk av god kvalité. Caféet håller öppet med bröd och gofika från sitt egna bageri. Butiken för hem och trädgård är fylld med inspiration samt att konstutställningen håller öppet.

  Läs mer
 • MAMMA LJUGER - sanningen om din uppväxt

  tors 11 feb

  Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten. Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant? De ger dig skrattsuccén Mamma ljuger!

  Läs mer
 • MAMMA MIA-hitsen med Johan Stengård

  lör 20 mar

  Succékonserten kommer till Hudiksvall. Johan Stengård tillsammans med Hälsingtuna-Rogsta kyrkokör sjunger musik av ABBA.

  Läs mer
 • Billy Opel med band

  tors 1 jul - fre 2 jul

  Biljetter finns att köpa på Capricorn i Delsbo, Miss L i Ljusdal, på kulturbiljetter.se och hos oss. Redan köpta biljetter gäller! Varmt välkomna till oss

  Läs mer