Evenemang i Hudiksvall

Happening this week

 • Sittande julmiddag på Ystegårn

  lör 5 dec - sön 20 dec

  I år tänker vi om och gör julbordet annorlunda för att upplevelsen ska bli bättre.

  Läs mer
 • INSTÄLLT - Julmarknad i växthuset på Forsa Handelsträdgård

  lör 12 dec

  Forsa handelsträdgård bjuder in till julmarknad med handplockade utställare som säljer lokala produkter som fisk, kött och bröd samt hantverk av god kvalité. Caféet håller öppet med bröd och gofika från sitt egna bageri. Butiken för hem och trädgård är fylld med inspiration samt att konstutställningen håller öppet.

  Läs mer
 • MAMMA LJUGER - sanningen om din uppväxt

  tors 11 feb

  Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten. Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant? De ger dig skrattsuccén Mamma ljuger!

  Läs mer
 • MAMMA MIA-hitsen med Johan Stengård

  lör 20 mar

  Succékonserten kommer till Hudiksvall. Johan Stengård tillsammans med Hälsingtuna-Rogsta kyrkokör sjunger musik av ABBA.

  Läs mer
 • Billy Opel med band

  tors 1 jul - fre 2 jul

  Biljetter finns att köpa på Capricorn i Delsbo, Miss L i Ljusdal, på kulturbiljetter.se och hos oss. Redan köpta biljetter gäller! Varmt välkomna till oss

  Läs mer
 • Visor vid Rångsjön-Klara Hammarström

  fre 2 jul

  Klara Hammarström har under sitt blott nittonåriga liv hunnit med mer än många gör under en hel livstid. Hon har representerat landslaget i ridning, har med stor framgång släppt egen musik, vunnit stora mästerskapsmedaljer och har medverkat i en SVT producerad realityserie som även har visats internationellt med stor framgång. Under 2020 ser ni henne i Melodifestivalen med låten "Nobody".Biljetter köper ni här: https://kulturbiljetter.se/varukorg/4532/visor-vid-r%C3%A5ngsj%C3%B6n-klara-hammarstr%C3%B6m-early-bird/ Entrèn öppnar 17.30 och vårt husband värmer upp publiken runt 19.00. Våra artister äntrar vår flytande scen runt 20.30. Vill du boka ett bord och beställa från vår a´la carte meny! Ring oss på 0653-150 77 Det finns flera mat och öltält på området. I gräset framför scenen är det fri placering. Detta är ett utomhusevenemang!https://www.youtube.com/watch?v=qBCYqf555bY

  Läs mer