Standupkomedi
29 Oct Iggesunds Folkets Hus

Fredrik Andersson - Standup med gäster

Evenemang Musik & Underhållning Show

Fr. 365 SEK

Standup comedy med en av landets roligaste komiker. Låt oss presentera humorgeniet Fredrik Andersson! Direkt på Iggesunds Folkets Hus-scenen! Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns!

Prisinformation

Standup Comedy med middagspaket

Beskrivning

Standup comedy med en av landets roligaste komiker. Låt oss presentera humorgeniet Fredrik Andersson!

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns!

Fredrik har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Men de senaste åren har han blivit mer och mer allmängods och är en av de mest sedda komikerna på nätet. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat. Fredrik är inte bara ståuppkomiker, han har även skrivit manus åt bland annat Parlamentet från 2006-2021, SVT i Svenska nyheter, Comedy Central i Utan gränser och massa mer!

Christoffer Fernis från Sandviken är förkomiker till Fredrik Andersson!

Men vi inleder kvällen med Stefan Söderblom...

Jag erbjuder standup comedy där ingen behöver vara orolig eller bli upprörd utan lugnt kan sitta och bara skratta. Min humor är ren, snäll, alldaglig, smart, igenkännande och rolig. Mitt mål är alltid att anpassa mitt material till företaget och det aktuella läget i närområdet.

Jag har sedan starten 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Gasta, Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England.

Varmt välkomna till en väldigt rolig standupshow!

Standup Comedy på Folkan med middagspaket
365 kronor

Endast standup, ståplats, 195 kronor
Standupshowen startar 19.00.

Baren och restaurangen är öppen från och med 17.30!
Observera! Begränsat antal platser.

Hjärtligt välkommen!

Datum (<% occasionResult.length %>)

29 Oktober 19:00 - 23:00