Det blir nog trevligt! - Liveshow, Iggesund
Det blir nog trevligt! - Liveshow, Iggesund
Det blir nog trevligt! - Liveshow, Iggesund
Det blir nog trevligt! - Liveshow, Iggesund
Datum: 5 Oktober

Det blir nog trevligt! - Liveshow, Iggesund

Göra Äta Bar & Pub

Fr. 250 SEK

DET BLIR NOG TREVLIGT! Som en stand-up med Morgan Larsson och en konsert med David Urwitz – kört i en mixer! Missa inte när radioprofilerna tar med sig stämningen från radioprogrammet SöndagsMorgan i P4, och bjuder på en musikalisk show full av värme och humor.

Prisinformation

Entré 250 kronor
Inklusive en varmrätt 395 kronor

Beskrivning

Middag 18.30.
Entré 250 kronor. Inklusive en varmrätt 395 kronor.

Föreställningen är en blandning av musik, dråpliga anekdoter, skruvad quiz och en och annan överraskning! Som direktsänd radio när den är som bäst! (fast utan radio).

Grundupplägget är helt enkelt att Morgan underhåller med snack, medan David står för musiken. Det är både humor och allvar, finstämt och galet, och är det någon röd tråd genom hela showen så är det att den bär på en värme och ett stort intresse för det mänskliga.

Morgan Larsson inledde sin karriär i klassiska Christer i P3 för snart 20 år sedan, och har sedan dess hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 (nu inne på 8:e året med miljonpublik varje söndag). Som romanförfattare debuterade Morgan 2010 med Radhusdisco, en bok om att växa upp på 1980-talet. Den följdes upp av Det opålitliga hjärtat, Kistbyggarna och nu senast Död, rik och berömd, som kom 2023. Morgans böcker har översatts till flera språk och romanen Kistbyggarna har bland annat toppat försäljningslistorna på Island.

I snart 20 år har David Urwitz gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han bland annat haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med till exempel Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. År 2022 kom det åttonde albumet: Som om inget hade hänt. Sedan ett antal år hörs David som regelbunden sidekick till Morgan Larsson i SöndagsMorgan i P4, och som kuriosa kan nämnas att David Urwitz tycks ha rekordet med flest låtar någonsin som utmanat på Svensktoppen, utan att ta sig in på själva listan. 15 bubblare har det blivit så här långt.

Längd: cirka 2 timmar inklusive paus.

Välkommen till Iggesunds Folkets Hus!

Datum (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 5 Oktober 18:30 - 20:30 Iggesunds Folkets Hus