teater
13 Feb Delsbo Svea Bio

"Det är synd om män i skor" - Scenkonst Hudiksvalls medlemskväll

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel? Skådespelerskorna Mia Westin och Charlotte Lindmark transformerar sig till Maurits och Kent; två norrländska män i övre medelåldern. Publiken får följa med dem en vardagskväll, då de ska dela med sig av det bästa receptet på ”Äggröra för

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel?

Skådespelerskorna Mia Westin och Charlotte Lindmark transformerar sig till Maurits och Kent; två norrländska män i övre medelåldern. Publiken får följa med dem en vardagskväll, då de ska dela med sig av det bästa receptet på ”Äggröra för ensamhushåll”.
I föreställningen mixas östrogen humor med testosteronstinn vardagstragedi!

Charlotte Lindmark och Mia Westin såg vi i "Under[är jag]bar" för några år sedan på Tingshuset i Delsbo. På senaste medlemsmötet på Svea Bio i Delsbo i sept 2021 gestaltade Charlotte clownen Knubb i O/roligt liv - en skuldsanering med glädje tårar - succé!

Konstnärligt team
Glugg Produktion: Charlotte Lindmark
Smart Framförande: Mia Westin

Prisinformation

Fri entré för medlemmar, dvs har scenpass. Skaffa ett scenpass du också genom att teckna medlemskap samma kväll (ordinarie för 160 kr, familjemedlem 80 kr), gäller som inträde.

Beskrivning

En medlemskväll för alla nuvarande och kommande medlemmar! Fri entré för medlemmar, dvs har scenpass. Skaffa ett scenpass du också genom att teckna medlemskap samma kväll (ordinarie för 160 kr, familjemedlem 80 kr), gäller som inträde. Scenpasset gäller i 12 månader och ger bland annat rabatt på våra teaterföreställningar.
Vi presenterar vårens scenkonstprogram och bjuder på något tilltugg. Välkommen!

Datum (<% occasionResult.length %>)

13 Februari 19:00 - 20:00