Destinationsavtal

Ser du också nyttan av att vara en del i ett större sammanhang? Tillsammans skapar vi en stark destination - något som vi alla vinner på i längden. Vill du vara med och utveckla vår destination? Teckna destinationsavtal med Visit Glada Hudik AB. Partners är power!

Höst

Det är inte bara boenden, aktiviteter, sevärdheter och restauranger som tjänar pengar på att antalet besökare ökar i Hudiksvalls kommun. Även serviceföretag som bensinstationer, matvarubutiker och andra butiker tjänar på det. En positiv spiral leder till att vår destination blir attraktivare, inte bara för turister utan även som en plats att leva, verka och bo på.

Besöksnäringen är världens snabbast växande näring och varje dag fattas beslut runt om i världen var man ska bo, investera, jobba, studera - och resa. 2016 omsatte svensk besöksnäring 296 miljarder kronor och satte 169 000 människor i arbete (Källa: https://tillvaxtverket.se/statistik/turism/turismens-omsattning---tsa.html)

Den bästa nyheten är att vi kan växa ännu mer. Med samarbete växer vi snabbare - teckna destinationsavtal med Visit Glada Hudik AB.