Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Frägsta Ristorante Italiano

Adress: Frägsta 63, 82064 Näsviken Visa karta

Adress: Frägsta 63, 82064 Näsviken

Italiensk restaurang på Hälsingegård en upplevelse att njuta av!

Familjen Rugolo flyttade från Italien och tog över verksamheten på släktgården Frägsta. Då vi vuxit upp i Italien blev det naturligt för oss att ta med oss pappas mattraditioner. Kom och upplev en bit av italien i Hälsingland i en typisk välbevarad Hälsingegårdsmiljö.

Visa mer

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 36 meter
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 2,7 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 2,8 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails