Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Tjejslöjdarna i Delsbo

Adress: Vedmyra 111, 820 60 Delsbo Visa karta

Adress: Vedmyra 111, 820 60 Delsbo

I härlig miljö på gården Nisses i byn Vedmyra i Delsbo, finner du konst och hantverk av hög kvalité skapat av tjejslöjdare från bygden under sommartid.

Här kan du även njuta av hembakat bröd, kaffe och glass i vårt trädgårdscafé.
Varmt välkommen till oss!

Öppet sommaren 2018
Lördagen den 7 juli - lördagen 14 juli
Varje dag kl. 12:00-17:00


För aktuell info, se Facebook.

Tel: +46(0)70-6892552
Kontaktperson: Carin Nilsson

Visa mer

Om denna aktivitet

Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 18,8 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 19,1 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 19 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.