Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Utsiktsplats på Avholmsberget

Datum: Onsdag 10 apr 2019 - onsdag 10 apr 2024 Visa karta

En förtrollande utsikt över de sägenomspunna Dellensjöarna och Dellenbygdens blånande berg.

Avholmsberget vid Norrdellens norra strand blev 2014 framröstat som Sveriges näst vackraste plats på Sverigesradio.se. Med en magnifik utsikt över Dellensjöarna och Dellenbygden är det föga förvånande. Gör ett besök på Avholmsberget och njut av en magisk Hälsingevy!

Utsiktsplatsen är tillgänglig för alla, då en bilväg går upp på berget. Kikare finns för den som vill titta ännu närmare.

Café och restaurang Avholmsberget serverar fika, lunch och á la carte sommartid.

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
26 Apr
Fredag 26 apr 2019 Café & Restaurang Avholmsberget
27 Apr
Lördag 27 apr 2019 Café & Restaurang Avholmsberget
28 Apr
Söndag 28 apr 2019 Café & Restaurang Avholmsberget
29 Apr
Måndag 29 apr 2019 Café & Restaurang Avholmsberget

Om denna aktivitet

Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 26,3 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 25,8 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 26 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.