Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Systeryste butik

Adress: hillsta 8, 82462 Forsa Visa karta

Adress: hillsta 8, 82462 Forsa

Inredning, Byggnadsvård och design i en av Hälsinglands vackraste gårdar
Ystegårn i Hillsta.

Vi satsar på Hållbar inredning både i form av produkter från Gysinge byggnadsvård, samt i form av textilier, ekologiska barnleksaker, och mycket mycket mer!
Varmt välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 2,7 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 259 meter
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 24 meter
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.