Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Strömbacka Brukscafé

Adress: Strömbacka 417, 82478 Bjuråker Visa karta

Adress: Strömbacka 417, 82478 Bjuråker

Strömbacka Brukscafé ligger i ett kulturhistoriskt bruk med vackra omgivningar. Vi serverar hemlagat, både mat och fika. Vi väljer i första hand ekologiskt och närproducerat. Beställ gärna en pick-nick korg och hyr en flotte några timmar en vacker sommardag. Även Bed & Breakfast med 4 nyrenoverade rum i modern lantlig stil med sjöutsikt.

Fika & cafémat och möjlighet till avhämtning!
Hembakat, Ekologiskt & Närproducerat (i den mån det är möjligt).
Allergi/specialkost - fråga oss!
Gluten, mjölk, ägg, nötter etc.

Visa mer

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 25 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 26,2 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 26,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.