Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Cafe Nya Konditoriet i Delsbo

Adress: Storgatan, 14 Storgatan 14, 820 60 Delsbo Visa karta

Adress: Storgatan, 14 Storgatan 14, 820 60 Delsbo

Välkommen till Nya Konditoriet i Delsbo med eget bageri.
Konditori sedan 1937. Nu även med Bed & Breakfast

Kaffebröd – Tårtor – Pajer – Rejäla Mackor

Hos oss kan ni koppla av en stund med en kopp kaffe och kaka, beställa tårta till festen, eller äta en rejäl macka.Vi bakar det mesta själva, i första hand med närproducerade ekologiska råvaror. För oss är kvaliteten på våra bakverk viktigt. Vi har även trädgårds-servering.

60 platser inne och 40 platser ute.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Webbsida
  • Öppettider
    Året runt, se webbsida.
  • Faciliteter
    Fullständiga rättigheter
  • Mat & Dryck på plats
    Fullständiga rättigheter
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 19,4 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 18,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 18,4 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.