Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Vandring och vi söker efter skogens bär

Datum: Måndag 19 aug 2019 - måndag 30 sep 2019 Visa karta

Följ med på en vandring i skogarna kring Norra Dellen. Vi letar blåbär, lingon och tranbär.
Medtag fika, hinkar och plockare. Utrustning finns att låna/hyra. Ca 4 tim.

Aktiviteten måste bokas senast 2 dagar innan samt grupp på minst 4 vuxna (betalande).

I skogarna kring Norra Dellen finns goda förutsättningar för att hitta bär. Jordmånen är mineralrik p.g.a. meteoritnedslaget, med god tillgång till vatten i anslutning till bäckar och sjöar i området. Området används för skogsproduktion, jakt och friluftsliv så god tillgång till skogsbilvägar och vandringsleder gör det möjligt att nå de bärrika skogarna. Sträckan på vandringen avgörs av bärtillgången.

För utrustning såsom bra skor, vattenflaska, ryggsäck, sittunderlag samt "kläder efter väder" är eget ansvar. Utrustning går även att låna/hyra.

Minst fyra (vuxna betalande) eller fler för att ovanstående aktivitet ska genomföras.

Förslag på andra vandringar kan genomföras enligt önskemål.

Arrangör: Lin & Lo Turismutveckling

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

  • Pris från
    250 SEK
  • Prisinformation
    per person
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 7,1 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 8,8 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 9,1 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.