Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Lokal guide i Hälsingland - heldag (8 tim)

Adress: Gamelsträng 112 Näsviken Datum: Måndag 19 aug 2019 - måndag 30 sep 2019 Visa karta

Adress: Gamelsträng 112 Näsviken

Under en heldag får du njuta av lokala historier som adderar upplevelsen mellan besöksmål, aktiviteter, boende och mat.

Arrangör: Lin & Lo Turismutveckling

En lokal guide kan ge det lite extra, i form av lokalkännedom, anekdoter, sagor och sägner och historisk och dagens vetskap om området. Något som ökar helhetsupplevelsen och ger mervärde för resenärerna.

Halvdagen består av ca 8 timmars medverkan. Programmet med tider och stop för dagen ska presenteras för guide senast 10 dgr före ankomst så förberedelsetid säkerställs.

Guiden ansvarar inte för bokning, tidsåtgång etc. för övriga delar i programmet gentemot resenärerna.

Om denna tjänst önskas kontakta Lin & Lo Turismutveckling för en offert. Färdiga eller skräddarsydda paket erbjuds i form av lokal researrangör i Hälsingland.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 9,7 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,1 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 10,8 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.