Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Rogsta hembygdsgård

Adress: Rogsta hembygdsförening, 824 93 Hudiksvall Visa karta

Adress: Rogsta hembygdsförening, 824 93 Hudiksvall

Hembygdsgård i Rogsta, strax norr om Hudiskvall.

 

På gården finns flertalet byggnader med lång historia.
Bland annat finns en parstuga från 1700-talet som flyttades från Hovsätter. Till hembygdsgården hör även ett spruthus, härbre, bakstuga och loge med museum.

Hembygdsgård, bakstuga, loge och utescen går att hyra. Det finns även partytält för uthyrning.

Det finns även 10 ställplatser för husbilar, varav 4 stycken med el.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 (0)70-665 00 17
Öppettider
Ring för visning och bokning. Kontaktperson: Göran Begsman
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 6,6 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 15,2 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 17,2 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails