Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

ECO-Kliniken Hudiksvall

Adress: Storgatan 30, 824 30 Hudiksvall Visa karta

Adress: Storgatan 30, 824 30 Hudiksvall

På Eco Kliniken arbetar vi med extra omtanke både för dig och miljön, med behandlingar med ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

 

Här får du hjälp med kroppen när den inte längre vill eller fungerar som den ska, men även massage för rekreation för så väl kvinnor och män, unga och gamla.
Du kan välja sköna klassiska ansiktsbehandlingar eller t.ex aktiva behandlingar för både akne och rosasia.
Vi erbjuder sköna ekologiska SPA-behandlingar, IR-bastu före eller efter behandling, eller varför inte bara komma in och mysa och njuta av vår sköna atmosfär.
Vi har salonger både i Hudiksvall och i Ljusdal.


Varmt välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
+46 0702-89 83 55
Mobilnummer
+46 073-052 39 80
Öppettider
ECO Butiken håller öppet måndag till fredag 12-14, onsdag 12-18. För att handla ekologiska hudvårdsprodukter under övrig tid, hänvisar vi er till tidsbokning eller telefonkontakt för att inte störa pågående behandlingar. Vår webbshop har alltid öppet. Se länk.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 355 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,7 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 12 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails