Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

HJÄLP TILL LIV INTERNATIONAL BISTÅND, SECONDHAND & CAFÉ

Adress: Granebovägen 3b, 824 31 Hudiksvall Visa karta

Adress: Granebovägen 3b, 824 31 Hudiksvall

På Granebovägen 3 i Hudiksvall hittar du HTLI:s stora Secondhand och Café - en butik fylld av allt du kan önska mellan himmel och jord! Vi har porslin, hushållsartiklar, möbler, kläder, böcker, krukor, trädgårdsmöbler, verktyg, teknik, sportartiklar mm mm. Du kan även njuta extra mycket av det lilla butikscaféet. All vinst i butiken går till HTLI:s arbete för hjälpbehövande.

 

HTLI är en ideell hjälporganisation med bas i Hudiksvall med arbete i främst östeuropa, men även i Etiopien, Ryssland och Afghanistan. Genom HTLI får närmare 500 fadderbarn och vuxna månatligt stöd. Föreningen driver även ett dagcenter för romska barn i Rumänien, skickar regelbundet hjälpsändningar samt driver diverse biståndsprojekt.

Inkomsterna från vår secondhandbutik finansierar vårt dagcenter och annan biståndshjälp. Det som inte blir sålt i butiken skickar vi med egna hjälpsändningar till våra mottagarländer. Vi garanterar med andra ord att allt du ger som är brukbart når fram till behövande - eller säljs i vår butik, till förmån för HTLI hjälpverksamhet. Vi skickar med andra ord inga hela kläder eller saker på kassering, vilket annars är vanligt.

1992 startade HTLI sitt arbete som ett lokalt ideellt initiativ. Du kan följa HTLI:s arbete via vår hemsida, på Facebook och via föreningstidningen Hjälp till Liv International NyhetsForum.

Stöd gärna vårat hjälparbete genom att handla i vår butik, skänka kläder, möbler och saker! Du kan även göra det genom att ge en gåva, bli sponsor, annonsör, månadsunderstödjare, stödmedlem eller fadder. Du har även möjlighet att engagera dig som volontär.

HTLI har även ett nära samarbete med företaget Omtanken som utför hushållsnära tjänster och vars vinst går till HTLI:s biståndsverksamhet.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 0650-560 100
Arrangör e-post
Öppettider
Må-Fr 10.30-17.00 Lö 10.30-15.00 Sö & helgdag Stängt
Faciliteter
Husdjur tillåtna Kostnadsfritt Handikappanpassat Rökfritt WC Barnvänligt Handikappvänligt
Mat & Dryck på plats
Restaurang
Prisinformation
All vinst går till biståndsverksamhet!
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 902 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 9,6 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails