Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Den sjungande bänken

Område: Hudiksvall stad
Arena/Plats: Hudiksvalls Teater
Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Barnaktivitet, [...]
Datum: Lördag 6 apr 2019 - lördag 13 apr 2019

Från 60 sek

Visst kan man längta bort ibland till de stora äventyren, någonstans på andra sidan horisonten. Men man behöver inte alltid resa så långt – om man tittar sig noga omkring och lyssnar uppmärksamt kan det räcka att sätta sig en stund och fundera på bänken där borta under trädet. Och med hjälp av fantasin och en del tålamod händer det: från molnen kommer sångerna singlande och hamnar framför våra fötter!

är välkomnar vi stora och små till en sångstund där ”bitarna passar så bra ihop och blir till ett sjungande pussel”. Nykomponerad musik och texter av Per Dunsö. Per Dunsö är kanske mest känd som en av rollfigurerna i TV-serien Solstollarna som gjorde stor succé i Sveriges Television på 80-talet. Han bildade senare gruppen Dunsö kapell och har med dem gjort en lång rad föreställningar för barn i olika åldrar. För sitt arbete med musik för barn tilldelades han Alice Tegnér-musikpriset 2008. Han erhöll SKAP-stipendiet 2012. Anna Lahmer är artist och jobbar med musik och rytmik i Karlskrona kommun.

Plats: Hudiksvalls Teater
Målgrupp: från 3 år
Speltid: 40 minuter
Entré: 60 kr
Arrangör: Kultur & Fritid
Foto: Joakim Lenell

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Apr
Lördag 6 apr 2019 13:00 - 13:45 Hudiksvalls Teater
13 Apr
Lördag 13 apr 2019 13:00 - 13:45 Hudiksvalls Teater

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Gunilla Nybom, Viktoria Mellin

Faciliteter och service

Faciliteter
Barnvänligt Rökfritt  

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 157 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,3 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter