Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Claes Janson & Andreas Hellkvist

Område: Hudiksvall stad
Arena/Plats: Café August
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 24 okt 2020

Från 200 SEK

En röst, en hammondorgel och pärlor från Claes hela repertoar

En av våra mest älskade röster och vår kanske mest virtuose Hammondorganist.
Claes Janson och Andreas Hellkvist har jobbat i ihop på många sätt genom åren men här möts de första gången som en duo – och mer behövs faktiskt inte. En intim sättning där båda får fullt spelrum. Med den kraft, mångsidighet och dynamik som en Hammond B3 bjuder den som kan hantera den kan Andreas servera ett såväl ett smäktande viskomp som ett svängigt jazzarrangemang, för att stundtals blixtra till i medryckande solon. Allt så Claes kan komma till fullt uttryck med sin omisskännliga mustiga stämma, i hela bredden av sin repertoar. En helgjuten kombination.
Claes presenterar programmet som han alltid gör – tryggt och lättsamt inbjudande, där publiken bjuds på reflektioner och anekdoter mellan låtarna. Repertoaren hämtas från olika delar av hans repertoar, t ex senaste skivan “Ett ord till mina polare”, jazzstandards, blues, visor och andra sånger. Det mesta är på svenska, men några engelska texter smyger sig också in.
Entre: 200 kr, kontant eller Swish
Antal biljetter beror på Coronaläget och rådande restriktioner. 

Förhandsboka biljett genom att SMS:a "Hudik 24 okt" samt namn och antal biljetter till 0709840244.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Okt
Lördag 24 okt 2020 16:00 - 18:00 Café August

Snabbfakta

Prisinformation
Kontant eller Swish

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0709840244
Mobilnummer
+46 0709840244
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Andreas Hellkvist
E-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 492 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,8 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 12,1 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails