Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Storseans med Terry Evans 27:e maj i Iggesund

Område: Iggesund
Arena/Plats: Iggesunds Folkets Hus
Kategori: Show, Föreläsningar & Seminarier
Datum: Onsdag 27 maj 2020
Köps i webbutiken

Från 330 SEK

En storseans innebär att ett medium används, i det här fallet Terry Evans, som en neutral kanal/länk mellan andevärlden och vår värld.

Under en storseans försöker andevärlden med hjälp av mediet att berätta vilka de är och att de är medvetna om vad som pågår i våra liv, våra framsteg, problem osv. Publiken får alltså en chans att inse hur nära andevärlden befinner sig.

Genom sina budskap vill andar ge oss bevis på ett liv efter döden, de erbjuder oss hopp och alternativ på vår livsresa och kan inspirera och hjälpa oss att våga ta nästa steg. De kan hjälpa oss att förverkliga vår inre potential som vi inte alltid är medvetna om. Andevärlden vill uppmuntra att lämna tankesätt som inte gynnar vårt välmående.

Oavsett vem som närvarar vid en storseans är det människorna som skapar dynamiken, som gör det möjligt för anden att komma igenom och ta kontakt. På så vis förs vår och deras dimension närmare varandra. Budskap eller ej, alla kan beröras av upplevelsen. Det startas en process, som kan ge nya insikter om vilka vi är och vad nästa steg i livet kan vara.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Maj
Onsdag 27 maj 2020 19:00 - 22:00 Iggesunds Folkets Hus

Snabbfakta

Prisinformation
Insläpp mellan kl 18.00 och kl 18.45. Fika finns till försäljning innan seansen och i pausen. Tolkas till svenska.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 058151920
Mobilnummer
+46 0725191577
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Astrid Hagelskog Evans
E-post
[email protected]
Åldersgräns
18

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC  

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 9,7 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Hotell

Hotell Temperance / Hotell

Avstånd: 9,3 km
Välkommen till Hotell Temperance det lilla, hemtrevliga hotellet mitt i centrala Hudiksvall. Ett stenkast från buss och tåg, några hundra meter till affärer, restauranger och hamnen med stadsdelen "Fiskarstan"
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 14,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails