Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Conny Lagers Lager

Område: Iggesund
Arena/Plats: Iggesunds Folkets Hus
Kategori: Show, Film & Teater

Från 180 SEK

En nyskriven fars av Lennart Hämäläinen & Cia Olsson från bland annat Iggesundsrevyn.

Conny Lager (Lennart Hämäläinen) vaknar i vardagsrumssoffan, ordentligt bakfull och med cykelhjälmen på huvudet. Han har blivit väckt av ett tjutande sms med texten: "Grattis till stundande bröllop!" Efter viss möda återkommer minnet om att Karin svarade ja på hans spontana, men ändå menade frieri, under gårdagens fest. Conny minns även att han, i ren och skär lycka över Karins JA, bjöd in alla närvarande på festen till det stundande bröllopet, inklusive respektive OCH deras föräldrar… En bröllopsinbjudan som blir 214 personer lång. Kul! Men Conny har ju inga pengar, inte så det räcker till den här festen i alla fall. Att ställa in bröllopet är inget alternativ, men Conny är en idérik man, och möjligheterna att komma över pengar borde inte vara så svåra. Eller?

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jan
Fredag 24 jan 2020 19:00 - 21:30 Iggesunds Folkets Hus
25 Jan
Lördag 25 jan 2020 15:00 - 17:30 Iggesunds Folkets Hus
25 Jan
Lördag 25 jan 2020 19:00 - 21:30 Iggesunds Folkets Hus

Snabbfakta

Prisinformation
Pris Ordinarie: 350 kronor Pris Ungdom upp till 20 år: 180 kronor Pris inklusive 2-rätters: 649 kronor Pris inklusive Pytt i Panna: 430 kronor

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Görel Groos Nordlund
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Restaurang
Allergianpassat Barnvänligt Rökfritt

Länkar

Evenemangslänk
http://www.folkan.com
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 14,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 14,7 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 9,7 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails