Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Föreläsning: Rötter och vingar - tankar om bråttomsamhället och människans själ

Område: Hudiksvall stad
Kategori: Evenemang, Mässor & Utställningar, Föreläsningar & Seminarier
Datum: Tisdag 19 nov 2019

Föreläsning med prästen och leg. psykoterapeuten Göran Larsson om hur vi fungerar som människor, när vi inte gör det - och vad vi kan göra åt det.

Rötter och vingar handlar om hur vi fungerar som människor, när vi inte gör det - och vad vi kan göra åt det. Föreläsningen tar upp fenomen som stress och utmattning, men vill främst visa på vägar mot konsten att vara självsnäll - och att ta väl hand om sin själ - för att kunna leva sannare, modigare och helare. Med humor, värme och många vardagliga exempel lotsar oss Göran Larsson på den slingriga vägen mot att bli sin egen bästa vän och finna styrkan i en Kraft större än oss själva.

Göran Larsson är präst, leg psykoterapeut och S:t Lukasutbildad själavårdare. Han har under många år jobbat med rehabilitering av långtidssjukskrivna med olika diagnoser och fungerar idag som psykosocial handledare, samt etisk rådgivare i olika beroendebehandlingar. Göran Larsson är verksam som psykoterapeut vid S:t Lukas Dalarna, Falun och är en flitigt anlitad föreläsare över hela Sverige i ämnen som berör mänsklig växt och mognad.

Samverkan mellan Svenska kyrkan Hudiksvallsbygden och Bittens Addiction

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Nov
Tisdag 19 nov 2019 18:30 - 20:30 S:t Jakobsgården, Hudiksvall

Snabbfakta

Prisinformation
max antal biljetter 150 st Förköp/beställning av biljetter kan göras genom Bitten Jonsson Första hand maila, [email protected] Andra hand SMS, 070 643 7373 Sista hand ringa 070 643 7373 Bitten Jonsson, Leg.SSK, Reg.Nurse BITTENS ADDICTION Corp Addictionspecialist, ADDIS/SUGAR Cert. Cell + 46 70 643 7373 www.bittensaddiction.com [email protected]

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Lotta Thurfjell, kommunikatör
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Rökfritt  

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 319 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Hotell

Hotell Temperance / Hotell

Avstånd: 137 meter
Välkommen till Hotell Temperance det lilla, hemtrevliga hotellet mitt i centrala Hudiksvall. Ett stenkast från buss och tåg, några hundra meter till affärer, restauranger och hamnen med stadsdelen "Fiskarstan"
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,6 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails