Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Förvandlingen, Rådhussalen Kulturhuset Glada Hudik

Område: Hudiksvall stad
Kategori: Evenemang, Film & Teater
Datum: Onsdag 27 nov 2019

En berättelse med humor och svärta, fritt efter Frans Kafkas kortroman med samma namn.
Regi: Anna Pareto

När Gregor Samsa vaknade en morgon ur sina oroliga drömmar fann han sig liggande i sängen förvandlad till en jättelik insekt. Med de orden börjar Franz Kafka sin klassiska berättelse om familjen Samsas olyckliga öde. Vad har egentligen hänt med Gregor? Vad har han blivit och varför? Och vad händer med mig när de i min närhet förvandlas till något jag inte längre känner igen?

När Förvandlingen i höst blir teater möter vi just en förvandling, brutal och omedelbar. Men också en olycksdrabbad familj som försöker skapa ordning i all den oreda som förvandlingen orsakar. Gregors öde kan tyckas absurt i det plötsliga och oåterkalleliga format som Kafka givit det. Men är inte världen och livet fullt av omedelbara, och till synes slutgiltiga förvandlingar?

Hudiksvalls bibliotek håller i en bokcirkelträff om Förvandlingen inför föreställningen, tisdagen 19 november
kl 19:00. Läs gärna boken innan. Den finns att låna som strömmande text, som e-bok och bok på biblioteket.
Deltagarna i bokcirkeln har scenpassrabatt på Folkteaterns föreställning i Hudiksvall 27/11 (19.00). Efter föreställningen ses vi för ett eftersnack.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till bokcirkeln, begränsat antal platser. Föranmälan senast 18/11 via Hudiksvalls biblioteks telefon 0650-19650 eller e-post till [email protected]

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Nov
Onsdag 27 nov 2019 19:00 - 20:00 Kulturhuset Glada Hudik, Rådhussalen

Snabbfakta

Prisinformation
Förköp: Tickster.com och resterande biljetter i entrén en timme innan, dvs. från kl 18:00. Ordinarie biljett: 150 kr, med Scenpass 120 kr och t o m 25 år 80 kr.

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Peter Jonaszon
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,8 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 508 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Hotell

Hotell Temperance / Hotell

Avstånd: 422 meter
Välkommen till Hotell Temperance det lilla, hemtrevliga hotellet mitt i centrala Hudiksvall. Ett stenkast från buss och tåg, några hundra meter till affärer, restauranger och hamnen med stadsdelen "Fiskarstan"

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails