Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Italienskt julbord på Hälsingegård

Område: Näsviken/Forsa
Kategori: Evenemang, Hälsingegård, Högtider, [...]

Boka italienskt julbord på Frägsta för en oförglömlig upplevelse!

Vi välkomnar dig med vårt italienska värdskap i den magiska miljö, som skapas i denna hälsingegårds salar från 1800-talet med tända brasor och levande ljus.

Efter förra årets succé fortsätter vi med vårt serverade julbord som ger den klassiska helhetsupplevelsen som våra gäster uppskattar under besöken på Frägsta, Serveringen inleds med entrérätter med julens inslag tillsammans med rätter som känneteckanr Frägsta. Vi blandar typiska rätter för julperioden från vår italienska tradition med rätter som finns under resten av året också. Inledningen med antipaston kommer ha med den mycket eftertraktade “baccalà” bland friteringarna.

Del av måltidens upplevelse är berättelsen om de rätter som serveras, av den anledningen delar vi upp ankomsterna i de olika salarna. Så vi börjar kl. 18.00 i en del av rummen. Kl. 19.00 tar vi emot fler gäster i övriga delar av rummen.

Du får avnjuta denna måltid under en kväll utan tidsbegränsad sittning, där du har all tid att smaka dig genom denna gastronomiska resa.

Årets julbord kommer med detta nya spännande upplägg kosta 599 kr/person

I vårt samhälle tänker vi alltmer på hållbarhet. Med vårt upplägg räknar vi med att helt få bort matsvinnet.

Torsdag - lördag servering från kl. 18.00

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Dec
Torsdag 3 dec 2020 18:00 Frägsta Hälsingegård
4 Dec
Fredag 4 dec 2020 18:00 Frägsta Hälsingegård
5 Dec
Lördag 5 dec 2020 18:00 Frägsta Hälsingegård
10 Dec
Torsdag 10 dec 2020 18:00 Frägsta Hälsingegård

Snabbfakta

Prisinformation
Julbord 599 kr/person

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 650 309 70
Telefonnummer
+46 650 309 70
E-post
[email protected]

Länkar

Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 2,8 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 39 meter
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 2,7 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails