Tipsa om ditt evenemang

Här finns det möjlighet för arrangörer att kostnadsfritt publicera kommande evenemang via vår hemsida.

Engmans kapell Foto: Therese Blomdhal-Dahlin

Genom att fylla i vårt formulär "Skapa evenemang", kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i vår kalender på visitgladahudik.se.

Våra krav för publicering är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum i Hudiksvalls kommun. Det är förbehållet Visit Glada Hudik att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra mindre ändringar i texter innan publicering sker. Visit glada Hudik förbehåller sig rätten att avgöra vad som är av intresse för turistiska ändamål.

För att vi ska kunna publicera måste det finnas bild och med fördel flera bilder men välj en som huvudbild som syns störst., så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg och png. De bilder du lägger upp på dina produkter ansvarar du för att du har rätt att använda.

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Hudiksvall, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

Vi har ett ständigt stort inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 7 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.

När Visit Glada Hudik har granskat och publicerat ditt evenemang visas det i evenemangskalendern på www.visitgladahudik.se samt www.hudiksvall.se startsida.  Vi arbetar även med flera webbsidor som www.scandinavianxperience.se och www.jungfrukusten.se här visas de evenemang som passar in på det temat.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. 0650-19100 eller info@visitgladahudik.se