Lediga jobb hos oss

Vill du vara med och marknadsföra våra upplevelser? Turismen, en av världens snabbast växande näringar. Besöksnäringen i världen växer i snabb takt och är en sysselsättningsintensiv näring. Allt fler människor i världen når upp till en standard, då de kan börja resa aktivt. Sverige och vår region är en attraktiv turistdestination.

Lämna gärna en spontan ansökan!

Hudiksvall Sjöbodarna
------------------

Visit Glada Hudik AB söker Turistinformatör/destinationssäljare

Yrke: Turistinformatör/destinationssäljare
Arbetsplats: Visit Glada Hudik AB, Hudiksvall
Period: april – augusti 2018
Arbetstid: Cirka 50%
Lön: Timlön
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande
Ansökan skickas till: info@visitgladahudik.se (skicka CV + personligt brev)
Frågor om tjänsten: Per Hjärpsgård, VD, telefon 0650-191 00

Vill du vara med och marknadsföra våra upplevelser?

Besöksnäringen och turismen är en av världens snabbast växande näringar. Det är en bransch som sysselsätter många människor. Allt fler människor runt om i världen når upp till en livsstandard att de kan börja resa mer aktivt. Sverige och vår region är en attraktiv turistdestination.

Nu söker vi en turistinformatör/destinationssäljare som med sina kunskaper och erfarenheter kan bidra till att möjliggöra denna utveckling och tillväxt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill var ansiktet utåt, gentemot våra turister och besökare. Du arbetar med kundmottagning i vår turistinformation, via telefon, mejl och sociala medier. Du arbetar även med att uppdatera våra system och på vår webbsida www.visitgladahudik.se.

Arbetstiden är schemalagd, kvälls- och helgarbete förekommer, liksom arbete vid mobila InfoPoint på utvalda evenemang i vår destination.

Kvalifikationer

Att arbeta hos oss ställer höga krav på servicekänsla, flexibilitet, struktur och samarbets- och initiativförmåga. Vi förutsätter att du har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Du bör ha god språkkänsla och förmåga att uttrycka dig väl tal och skrift på såväl svenska som engelska. Tyska är en stor merit och övriga språk är meriterande.

Vi ser att du har kunskap, förståelse och gärna erfarenhet av arbete inom besöksnäringen.

Du bör ha god lokalkännedom om vår kommun och region och också en stor portion nyfikenhet att ta till dig nya kunskaper. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlighet.

----------------

Kontaktperson
Per Hjärpsgård, VD, tfn 0650-191 00

Arbetsgivare
Visit Glada Hudik AB

Postadress
Visit Glada Hudik AB
Hudiksvall Kommun
82480 HUDIKSVALL

Besöksadress
Storgatan 33

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.