Smaka på Hälsingland

Hälsingebocksen är en presentbox innehållandes ett urval av lokala produkter från Hälsingland. Förpackningen är inspirerad av vårt världsarv; Hälsingegården.

Hälsingebocksen

Utsidan på boxen är exteriören av gården Jon-Lars i Långhed, Alfta. Mönstret inuti är den vackra tapeten som finns i Hälsingegården Gästgivars i Vallsta, Arbrå.

Innehållet i den här boxen ger ett smakprov på vad Hälsingland har att erbjuda och ändras under säsongen utefter det lokala utbudet av produkter och råvaror.

Vi erbjuder nu en begränsad upplaga inför julen till både privatpersoner och företag. Beställning måste ske före den 22 nov 2018. Du hämtar din beställning hos Visit Glada Hudik från den 10:e december fram till den 19:e december under våra öppettider.

Innehåll*:

1st Presentbox - Storlek: Djup 18cm, Höjd 10cm, Bredd 26 cm.
1st Finsmakeriet Pepparkakor miniburk, 45gr.
1st Glasunderlägg från PiaF Design
1st Besöksmagasin från Visit Glada Hudik 
3st Pilsnerpinne, ca 80gr från Delsbo Charkuteri 
Ca. 150gr Bravokolor från Fagerströms karamellfabrik i Hudiksvall 
1st Prisbelönad marmelad från Lottaboden i Los.
1st Vykort med Bror-Eric motiv. (Hälsingland i saga och verklighet) 
1st Glada Hudik-kasse i tyg 
1st Keramikfat från Nuckebo Farm & Form

*Innehållet kan variera beroende på tillgången av råvaror och produkter men byts då alltid ut till en annan likvärdig lokal produkt.

Eventuella Hälsingebocksar som är kvar i lagret kommer dessa säljas på Visit Glada Hudiks turistinformation i Hudiksvall från den 10:e december, samma plats som du hämtar din beställning.

Tack för att du beställer Hälsingebocksen och stödjer våra lokala producenter. Vi hoppas på en fortsatt stark utveckling och produktion av lokala produkter från Hälsingland.